GF Fondens skoleturnering

Velkommen til GF Fondens skoleturnering

Vi byder velkommen til ca. 900 elever fra skoler på Fyn. Turneringen starter mandag d. 21. august og slutter med finale torsdag d. 12. oktober, hvor der overrækkes diplomer, pokaler og penge til klassekassen. 

Du kan læse mere om cykelturneringen her eller hos Cykling Odense , hvor du desuden kan finde information om resultater, deltagere m.m.

Baggrunden for projektet
GF Fonden har doneret 120.000 kr. til Allan Poulsen og skoleturneringsprojektet, der sikrer at fynske skoleelever hvert år får mulighed for at cykle på cykelbanen i Odense. Helt konkret støtter GF Fonden et treårigt projekt, hvor 8. klasses elever på Fyn får mulighed for at deltage i cykelturneringen.

Vi vil gerne hylde Allan Poulsen og hans store engagement i forbindelse med at få sat cykling og trafiksikkerhed på skemaet i flere folkeskoler i Odense Kommune. Vi håber, at vi med vores donation kan bidrage til, at Allan Poulsen kan forsætte arbejdet og udvide de gode cykelinitiativer for skolebørn. 
Cykling Odense er et godt eksempel på, hvad det er for fokusområder inden for trafiksikkerhed, som GF Fonden støtter, og i dette konkrete tilfælde skal det gerne medføre, at en masse børn får større cykelsikkerhed og cykelglæde. 

Bliv klogere på skoleturneringen og se et interview med Allan Poulsen her:

http://www.tv2fyn.dk/artikel/cykling-odenses-ildsjael-har-faaet-120000-kr-til-projekter

GF Fondens skoleturnering