Modtagere af GF Trafikpris 2018

Siden 2005 har GF støttet trafiksikkerheden i Danmark.

Med GF Trafikpris støtter vi hvert år initiativer rettet mod en bred vifte af trafikanter - fra bilister og motorcyklister over knallertkørere til cyklister og fodgængere. Aktiviteterne involverer både ældre og unge, store børn, små børn eller bestemte grupper, fra hjemmehjælpere til udenlandske studerende i Danmark. 

Hvem har tidligere fået støtte?
Trafikprismodtagerne har siden 2005 været alt fra borgergrupper og private initiativtagere over institutioner og kommuner til interesseorganisationer og foreninger i alle størrelser. Og der kommer hvert år nye navne på GF’s liste over trafikprismodtagere. 

Modtagere af trafikpris 2018

Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn

modtager 9.000 kr. fra GF Trafikpris. Pengene skal bruges til at gennemføre kurser for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Cyklisternes By - Odense Kommune

modtager kr. 140.000 til projektet 'Cykelglade daginstitutioner', der har som mål at træne og aktivere børn i daginstitutioner, så flere finder glæden ved at cykle. Projektet sætter fokus på både vaner og trafiksikkerhed.

Læs mere

Lær Dansk - Frederikshavn Kommune

hædres med GF Trafikpris og modtager 148.500 til projektet ”Trafiksikkerhed for flygtninge”. Projektet inkluderer bl.a. undervisning, cykelværksted og cyklistprøve.

Læs mere

HOE360 Consulting v. Niels Hoe
modtager 75.000 kroner til projektet ”Hurtigt cyklende pendlere”, der er et projekt rettet mod pendlere på hurtige cykeltyper (bl.a. racercykler og elcykler). Projektet fokuserer på adfærd og trafiksikkerhed og målet er at gøre pendling på cykel mere sikkert.
Trafik i børnehøjde v. Johan Heichelmann
modtager kr. 20.000 til projektet 'Kunst i trafikken - elever skaber deres egen skolevej'.
Vestbirk
Vestbirk Naturbørnehave
modtager kr. 80.500 til anlæg af trafikbane på børnehavens område. Målet er via leg og læring at træne børnene, så de i en tidligere alder bliver mere sikre i trafikken.