Børn-piger-drenge-venner-selfie - COLOURBOX32417816 (1)

GF Fondens filmkonkurrence

Overskud til hinanden i trafikken
- Gør de 10 farligste år mere sikre for dig og for andre

GF Fondens Filmkonkurrence er for alle 7. - 8. klasser og giver dig og dine elever mulighed for at arbejde med trafiksikkerhed og filmproduktion på en sjov og anderledes måde.

 

Under overskriften ”Overskud til hinanden i trafikken - gør de 10 farligste år mere sikre for dig og for andre” skal eleverne i grupper skabe deres egne film, der motiverer unge til at færdes mere sikkert i trafikken. Alt klares med deres mobiltelefon, og de lærer en masse om bl.a. ideudvikling, fortælleteknik og videoredigering.

 

Tilmelding til filmkonkurrencen

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig årets filmkonkurrence. Men hold øje med siden - der kommer en ny konkurrence til næste år.

 

Upload din film 

Hver klasse kan indsende max. to film til konkurrencen. Sidste frist for indsendelse af film er søndag d. 10. maj 2020. 

 

Stem på din favorit

Filmene offentliggøres fra mandag d. 27. april. Du kan stemme på din favoritfilm i perioden lørdag d. 16. maj til søndag d. 24. maj 2020 her på siden. Blandt de 10 film, der får flest stemmer, samt to wildcard-film udvælger et dommerpanel de tre bedste film samt en film til specialprisen.

 

De bedste film præmieres med kr. 5.000 til førstepladsen, kr. 3.000 til andenpladsen, kr. 1.000 til tredjepladsen. Specialprisen præmieres med biografibilletter til hele klassen. 

 

 

Stem på din favorit

 

Se filmmateriale

Gå til inspirationsfilm

 

Spørgsmål? 

Kontaktperson hos GF Fonden: pern@gftrafiksikker.dk

 

Samarbejdspartner 

Filmkonkurrencen er udviklet i samarbejde med ’Trafik i Børnehøjde’, www.bornetrafik.dk.

Kontaktperson hos Trafik i Børnehøjde: Johan Heichelmann, johan@bornetrafik.dk